Ο αθλητής υποστηρίζει την απαίτηση για συμπληρώματα υγείας και ευεξίας καθώς και φυσική κατάσταση

από τον Matt Weik

Οι ειδήσεις που όλοι μας έχουμε συνηθίσει στην ακρόαση είναι ότι ένας ειδικός αθλητής έλεγξε θετικά για μια απαγορευμένη ένωση (PED) καθώς και θέτει την ευθύνη στην αγορά συμπληρωμάτων που ένα προϊόν που έλαβαν “πρέπει να έχουν μολυνθεί καθώς και να ενεργοποιηθούν α ψευδώς θετικό. ” Όλοι μας καταλαβαίνουμε την αφήγηση. Ωστόσο, φαίνεται ότι ένας αθλητής σε ειδικά είναι η εκκαθάριση της αγοράς των αδικημάτων, καθώς και η διαμάχη για όλα τα μεγάλα που έχει κάνει για αυτήν, καθώς και ακριβώς πώς πιστεύει ότι τα συμπληρώματα βοήθησαν όχι μόνο την υγεία της, ωστόσο η απόδοσή της στο γήπεδο.

ΣΚΟΡ!
Ή μάλλον … στόχος! Ο αμυντικός ποδοσφαιριστής των γυναικών των ΗΠΑ, η Christie Pearce, παίζει την άμυνα, μόνο αυτή τη φορά για τα δικαιώματα των συμπληρωμάτων καθώς και για τη χρήση τους για τον αμερικανικό λαό. Όπως και αν η 311 εμφανίσεις της στην ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, καθώς και τα τριπλά ολυμπιακά διαπιστευτήρια χρυσού μετάλλου δεν ήταν αρκετές, αυτή τη φορά αποφάσισε να σταθεί ενώπιον των νομοθέτων καθώς και των στελεχών, περιγράφοντας το περιβάλλον της σε συμπληρώματα.

Αυτή, η ίδια, ήταν ένα μακροπρόθεσμο συμπλήρωμα ατομικό και είπε στην ομάδα στο Capitol Hill, “Ένα πράγμα στο οποίο πάντα εστιάζω είναι η ικανότητά μου. Αν δεν ήταν για τα κατάλληλα συμπληρώματα, δεν καταλαβαίνω αν το επίπεδο παιχνιδιού μου θα ήταν εκεί που είναι σήμερα. ” Με τη χρήση προϊόντων επούλωσης όπως η Protein Powder, η BCAAS, καθώς και άλλα προϊόντα που ανακαλύφθηκαν στα ράφια των καταστημάτων συμπληρωμάτων, όλοι μας κατανοούμε τα οφέλη που παίζουν αυτά τα προϊόντα στην επιτυχία μας. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς που προσπαθούν να επιβάλουν νομοθεσίες καθώς και πολιτικές τροποποίησης όταν αφορά τη βιομηχανία συμπληρωμάτων, οι ίδιοι δεν ασκούν ή δεν έχουν πάρει ποτέ συμπλήρωμα στη ζωή τους. Αυτό είναι σαν κάποιος που δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο στη ζωή του, προσπαθώντας να τροποποιήσει ακριβώς πώς παίζεται το παιχνίδι του ποδοσφαίρου όταν οι ίδιοι δεν κατανοούν τι μιλούν.

Κατά τη διάρκεια της εποχής της στην εθνική ομάδα εκτός από την ομάδα Sky Blue FC (New Jersey), επεσήμανε ακριβώς πόσο δύσκολο ήταν να διατηρηθεί μια ρουτίνα λόγω των εκτεταμένων απαιτήσεων παιχνιδιού. Εκπαιδεύτηκε τακτικά, στο δρόμο που ταξιδεύει, καθώς και από τα ξενοδοχεία, την άσκηση, καθώς και παίζοντας σε αγώνες. Η Pearce επεσήμανε ότι έκανε το καλύτερο της για να διατηρήσει μια υγιή και θρεπτική διατροφή, ωστόσο δεν ήταν ποτέ αρκετή για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που έθεσε στο σώμα της ως ειδικός αθλητής.

Για την Pearce, την προετοιμασία του σώματός της για το άγχος που το έβαλε σε τόσο υψηλό επίπεδο, άρχισε να ζητά ανησυχίες καθώς και να κάνει τη δική της εργασία για να δει αν υπήρχε κάτι διαθέσιμο που θα της παρείχε αυτό το λίγο επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς και βοηθά Η ανάκτηση της ταχύτερης. Ανέφερε: “Άρχισα να επιδιώκω να αξιοποιήσω πηγές πληροφοριών, όπως οι διατροφολόγοι της ομάδας, καθώς και να εξετάσω τις ετικέτες των προϊόντων. Καθώς μεταφέρθηκα από το κολέγιο που έπαιζε στην εθνική ομάδα, συνειδητοποίησα ότι τα τρόφιμα που έτρωγα δεν ήταν αρκετά. Τα ιδανικά συμπληρώματα σας παρέχουν κάτι επιπλέον. Με βοήθησαν να προετοιμαστώ για κάθε προπόνηση καθώς και για παιχνίδι. ”

Καταπολέμηση του μεγάλου αγώνα
Εσείς, όπως και έχω καταλάβει όλα αυτά για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θέλουν να κατασκευάζουν ιστορίες για να ταιριάζουν στις ατζέντες τους καθώς και να καταστρέψουν τη βιομηχανία συμπληρωμάτων. Γιατί; Κατά τη γνώμη μου, έρχεται κάτω από την πίεση της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Εάν το τεράστιο φαρμακείο μπορεί να χάσει χρήματα λόγω ενός συμπληρώματος που βρίσκεται στην αγορά που βήματα στα δάχτυλα των ποδιών τους, θα δοκιμάσουν φάουλ. Θα γκρεμίσουν στους νομοθέτες, καθώς και θα προσπαθήσουν να απαγορεύσουν συγκεκριμένα προϊόντα ή τουλάχιστον να ρυθμιστούν. Κερδίζουν; Ωρες ωρες. Όμως, το πρωταρχικό πράγμα είναι, απαιτούμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον μεγάλο αγώνα. Δεν μπορούμε να καθίσουμε καθώς και να επιτρέψουμε στους άλλους να υπαγορεύσουν τα δικαιώματά μας καθώς και τις ελευθερίες όταν αφορά τα συμπληρώματα. Ιδιαίτερα όταν έχουν εξαιρετικά κατανόηση για το θέμα εκτός από ό, τι τους λένε οι αντίπαλοί μας, καθώς και τα ψέματα που λέγονται.

Εκείνοι που συμμετείχαν στο Capitol Hill φάνηκαν να κατανοούν το μήνυμα του Pearce σε αυτούς από αυτό που μάθαμε, καθώς και τα συμπληρώματα που απαιτούνται για να βοηθήσουν στην ενίσχυση της υγείας και της ευεξίας καθώς και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Η βελτιωμένη απόδοση σε ένα άθλημα μπορεί επίσης να ληφθεί με τη βοήθεια των συμπληρωμάτων.

Είναι μια ανάσα καθαρού αέρα για να δει τους αξιοσέβαστους αθλητές που έρχονται καθώς και να παρέχουν την κατάστασή τους για την τοποθέτηση των συμπληρωμάτων στην αγορά. Άλλοι, όπως ο Dick Butkus, καθώς και ο Larry Fitzgerald, έκαναν επίσης ακριβώς το ίδιο και στέκονταν μπροστά σε μια ομάδα στο Capitol Hill υποστηρίζοντας τη χρήση των συμπληρωμάτων. Απαιτούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε το ρόλο μας καθώς και να εκπαιδεύουμε τις μάζες σε όλους τους μεγάλους που προέρχονται από συμπληρώματα, ώστε να έχουν πολύ καλύτερη κατανόηση του τι μπορεί να επιτευχθεί από τη χρήση τους. Οι άνθρωποι τρομοκρατούνται από το άγνωστο όπως εμείςΔεν είναι από αυτό που δεν είναι σίγουροι. Ακόμα χειρότερα, είναι τρομοκρατημένα από πράγματα που άλλοι τους λένε ότι πρέπει να είναι κουρασμένοι καθώς και τρομοκρατημένοι. Η μόνη μέθοδος που μπορούμε να γυρίσουμε τη γωνία είναι με την κατάλληλη εκπαίδευση.

Πηγή:
Schultz, Χανκ. “Το αστέρι του ποδοσφαίρου κάνει την κατάσταση για συμπληρώματα στο Capitol Hill.” Nutraingredients-usa.com. Ν.Ρ., 29 Ιουνίου 2017. Web. 30 Ιουνίου 2017.