Το New Arena για το Milwaukee Bucks ανοίγει

Η μεγάλη κορδέλα καθώς και τα γιγαντιαία ψαλίδια παίζουν γενικά μια κορυφαία λειτουργία σε μια τελετή κοπής κορδέλας, ωστόσο κατά την έναρξη του Fiserv Forum, του νέου σπιτιού του Milwaukee Bucks του ΝΒΑ, ήταν το ρεκόρ καλωσορίσματος που έκλεψε την παράσταση. Το στυλ της εκδήλωσης ήταν “Welcome Home”, καθώς και ποια πολύ καλύτερη μέθοδος για να επικοινωνήσετε αυτό το μήνυμα από το να το εκτυπώσετε σε μήκος 92 ποδιών με πλάτος 24 ποδιών που επαληθεύτηκε από έναν δικαστή Guinness World Records ως το μεγαλύτερο χαλάκι βινυλίου .

Αλλά το χαλάκι δεν πρέπει να θεωρείται για ένα προσωρινό Grand Opening τέχνασμα. Το Arena των 524 εκατομμυρίων δολαρίων προορίζεται να είναι μια διαρκή άγκυρα στη γειτονιά πολύ καιρό μετά το στρώμα, καθώς και οι σχεδόν 60.000 άνθρωποι που εμφανίστηκαν για την ημέρα έναρξης έχουν πάει. “Η μέρα αναπτύχθηκε γύρω από το ύφος της υποδοχής του γειτονικού σπιτιού”, δήλωσε ο Dustin Godsey, επικεφαλής διαφημιστικός αστυνομικός για το Bucks. Ο στόχος είναι για την αρένα καθώς και για τη γύρω περιοχή να “χρησιμεύσει ως χώρος διαβίωσης για τη γειτονιά καθώς και ως κεντρικός χώρος συγκέντρωσης, κάτι που είχε λείψει”, δήλωσε ο Godsey.

Το φόρουμ Fiserv αντικαθιστά το παρακείμενο κέντρο BMO Harris Bradley, το πρώην σπίτι της ομάδας NBA. Μετά από 250 εκατομμύρια δολάρια σε δημόσια χρηματοδότηση εξουσιοδοτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στο Μιλγουόκι τον Σεπτέμβριο του 2015, η νέα αρένα έσπασε τον Ιούνιο του 2016, καθώς και το Grand Opening του, λίγους μήνες πίσω στις 26 Αυγούστου.

Καθισμένος σε 30 στρέμματα ανάπτυξης μικτής χρήσης, Fiserv Forum συνολικά 730.000 τετραγωνικά πόδια, καθώς και να καθίσει 17.500 άτομα για παιχνίδια μπάσκετ, καθώς και 18.000 για συναυλίες. Ενώ τα Bucks καθώς και η ομάδα μπάσκετ των ανδρών του Πανεπιστημίου Marquette θα είναι οι κύριοι ενοικιαστές, η αρένα θα κρατήσει επίσης δείχνει καθώς και άλλα αθλήματα καθώς και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας. Ο στόχος είναι να πραγματοποιηθούν 250 δημόσια γεγονότα το χρόνο, δήλωσε ο Godsey. Κατά τον πρώτο χρόνο του χώρου, 24 εκδηλώσεις έχουν ήδη ανακοινωθεί. Οι προσφορές είχαν υποβληθεί για να πραγματοποιήσουν το παιχνίδι NBA All-Star το 2022 (το οποίο μόλις πρόσφατα απονεμήθηκε στο Κλίβελαντ) καθώς και το 2023 καθώς και η Δημοκρατική Εθνική Συνέλευση το 2020. Η αρένα σχεδιάζει επίσης να πάει μετά από τα τουρνουά NCAA.

“Μέρος του στόχου μας καθώς και της μάρκας είναι να βοηθήσουμε να βάλουμε το Milwaukee στον χάρτη καθώς και να παρουσιάσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη αρένα στον κόσμο”, δήλωσε ο Godsey. Μια μέθοδος FiServ Forum είναι εκτός από άλλες NBA Arenas είναι με τις τεχνολογικές προσφορές του. Το ARENA διαθέτει περισσότερα από 300 κατανεμημένα συστήματα κεραίας, 16 ασύρματη πρόσβαση σε ζώνες, πάνω από 12.000 τετραγωνικά πόδια οθόνων βίντεο, καθώς και πάνω από 800 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης υψηλής ευκρίνειας. Στο επίκεντρο αυτών των τεχνολογιών-κυριολεκτικά-είναι ο πίνακας βαθμολογίας πάνω από 3.900 τετραγωνικά πόδια, που διαθέτει τη μεγαλύτερη ισόπλευρη κεντρική οθόνη στο NBA. Το τετράγωνο σχήμα της οθόνης επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία, είπε ο Godsey. “Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το σκάφος καθώς και να παράγουμε στιγμές επίπονων στιγμών, ωστόσο, είναι επίσης σε θέση να χωρίσουμε την περιοχή σε όλο το παιχνίδι. Μας βοηθά πραγματικά να πούμε την ιστορία. ”

Αν και η αρένα είναι το σπίτι για τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, ο Godsey υπογράμμισε ότι δεν προοριζόταν ποτέ να είναι ένας αγώνας για την καινοτομία. Μία από τις σκέψεις οδήγησης πίσω από το σχεδιασμό της τοποθεσίας ήταν η παραγωγή ανοιχτών περιοχών που επιτρέπουν την πραγματική κοινωνική αλληλεπίδραση μεταξύ των οπαδών.

Η βιωσιμότητα ήταν επίσης μια ανησυχία, όπως και είχε ληφθεί υπόψη στο στυλ του κτιρίου από την αρχή. “Λόγω της εγγύτητάς μας με (λίμνη Μίτσιγκαν), βρισκόμαστε στη μέση των μεταναστευτικών προτύπων για πολλά πουλιά”, δήλωσε ο Godsey. “Αντιμετωπίσαμε το αμερικανικό Conservancy Bird για να δούμε πραγματικά το γυαλί καθώς και τις προσαρμογές που μπορούμε να κάνουμε στο κτίριο”. Μετά την ολοκλήρωση της αίτησης του Bucks για πιστοποίηση LEED-SILVER, το Forum Forum του Fiserv αναμένεται να είναι η πρώτη αρένα φιλική προς τα πουλιά.

Ως η νεότερη αρένα στο NBA, ο Godsey ελπίζει πραγματικά ότι το Fiserv Forum θα αυξήσει το μπαρ για μελλοντικούς χώρους. “Έχουμε μια κουλτούρα εδώ για συνεχή βελτίωση”, δήλωσε ο Godsey. “Η οικοδόμηση γύρω από την ευελιξία της χρήσης, καθώς και η εστίαση στην εμπειρία του ανεμιστήρα μας επιτρέπει να θέσουμε αυτή την αρένα και να έχει αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου”.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ