Έχετε πάντα κακή τύχη στον αθλητισμό;

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη να γυρίσετε το παιχνίδι σας γύρω

Πιστεύετε ότι δεν παίρνετε ποτέ διαλείμματα στον ανταγωνισμό, σαν να καταραχθήκατε από κακή τύχη;

Πιστεύετε ότι παίρνετε άτυχη αναπήδηση, αθέμιτη λειτουργία, κακές σποράς, άτυχες ισοπαλίες, αποτυχία ακατάλληλου εξοπλισμού, φρικτές συνθήκες ανταγωνισμού, τραυματισμούς και αντιπάλους που πυροβολούν σε όλους τους κυλίνδρους ακριβώς την ιδανική στιγμή;

Πιθανότατα να αμφισβητήσετε: “Γιατί τα άτυχα πράγματα μου συμβαίνουν πάντα;”

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση… γιατί αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε εσάς;

Γιατί η κακή τύχη φαίνεται να σας ακολουθεί συνεχώς;

Όταν νομίζετε ότι είστε άτυχοι, γίνεται μια αυτοπεποίθηση προφητεία.

Κάθε κακό διάλειμμα θα γίνει απόδειξη για να υποστηρίξει την πεποίθησή σας ότι είστε άτυχοι.

Η πραγματικότητα είναι όλοι οι αθλητές παίρνουν κακά διαλείμματα…

Είναι απλώς ότι ορισμένοι αθλητές διαιωνίζουν τον κύκλο κακής τύχης, αποκαλώντας τον εαυτό τους άτυχο, ενώ άλλοι αθλητές βασίζονται στην προσπάθεια να περάσουν από αυτά τα κακά διαλείμματα.

Πώς μπορείτε να γυρίσετε την τύχη σας;

Αναλάβετε την ευθύνη για την απόδοσή σας!

Μην κατηγορείτε την απόδοσή σας για κακή τύχη. Κοιτάξτε σε αυτές τις παραστάσεις για τη διορατικότητα για τη βελτίωση των μελλοντικών επιδόσεων.

Η ανάληψη ευθύνης απαιτεί να εστιάσετε στα δυνατά σας και όχι στην ατυχία.

Η εστίαση στην ατυχία βλάπτει την προσπάθειά σας και οδηγεί σε υπο-απόδοση.

Η εστίαση στα δυνατά σας θα σας κρατήσει κίνητρα να προσπαθήσετε να γυρίσετε την παλίρροια, να κάνετε τα δικά σας διαλείμματα και όχι παθητικά να περιμένετε κάποια ευκαιρία να έρθετε στο δρόμο σας.

Η εστίαση στα δυνατά σας θα σας βοηθήσει να δείτε τι μπορείτε να κάνετε, ιδανικό τώρα, για να γυρίσετε τα πράγματα, αντί να κολλήσετε σε αυτό που έχει ήδη συμβεί.

Η ανάληψη ευθύνης απαιτεί επίσης να προετοιμαστείτε για όλα τα απρόβλεπτα.

Η προετοιμασία είναι ένα προληπτικό βήμα που σας βοηθά να αναπτύξετε τα σωματικά και πνευματικά εργαλεία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Εάν αναλάβετε την ευθύνη για το επίπεδο απόδοσής σας, τότε έχετε τη δύναμη να βελτιώσετε τις μελλοντικές επιδόσεις.

Η ανάληψη ευθύνης θέτει την μπάλα στο γήπεδο σας.

Η ανάληψη ευθύνης είναι αυτό που οι γερουσιαστές της Οτάβα γνωρίζουν ότι χρειάζονται για να αγοράσουν για να ξεπεράσουν τη μικροσκοπική τους πτώση.

Οι γερουσιαστές είχαν μια έκταση έξι απώλειες σε επτά αγώνες.

Μια συγκεκριμένη απώλεια χτύπησε πραγματικά σκληρά όταν επέτρεψαν στο Tampa Bay Lightning να δέσει το παιχνίδι με 27 δευτερόλεπτα που έμεινε σε κατευθυντήρια γραμμή και στη συνέχεια έχασε το παιχνίδι 14 δευτερόλεπτα σε υπερωρίες.

Ο αμυντικός της Οτάβα Mark Borowiecki μίλησε για την ανάγκη της ομάδας να αναλάβει την ευθύνη για το επίπεδο παιχνιδιού τους στο Buy για να είναι καλύτερα προετοιμασμένο για μελλοντικά παιχνίδια.

Borowiecki: “Ως ομάδα, συλλογικά, πρέπει να πάρουμε κάποια ιδιοκτησία για το παιχνίδι μας και τα αποτελέσματά μας. Έχουν περάσει μερικά πολύ χρόνια εδώ για εμάς, όπου οι παίκτες δεν έχουν πάρει την κυριότητα. Περνάμε ένα τραχύ έμπλαστρο εδώ και εδώ είναι μια αληθινή δοκιμασία των προσωπικοτήτων μας και μια πραγματική δοκιμασία της ομάδας που έχουμε εδώ. ”

Τελικά, ο αθλητής που ανακάμπτει από κακά διαλείμματα είναι ο αθλητής που ρωτάει τον εαυτό του, “Τι τώρα;” Αντί, “Γιατί εγώ;”

Αυτή είναι η ουσία της προσωπικής ευθύνης.

Γυρίστε το παιχνίδι σας γύρω:

Η ανάληψη ευθύνης είναι θέμα εστίασης και προσπάθειας, όχι δικαιολογιών.

Παρακολουθήστε την αυτο-ομιλία σας…

Όταν παρατηρείτε ότι αρχίζετε να κατηγορείτε την απόδοση σε εξωτερικές πηγές, ανακατευθύνετε την εστίασή σας ζητώντας: “Ποιο θετικό βήμα μπορώ να κάνω ιδανικό τώρα;”

Η αλλαγή της τύχης σας είναι θέμα να κάνετε την τύχη σας.

Βελτιώστε τη συγκέντρωση στον αθλητισμό!

Εάν είστε αθλητής που είναι συχνά αποσπασματικός, χάνει την εστίαση στον ανταγωνισμό ή θέλει να μάθει πολλά περισσότερα για το πώς να επικεντρωθεί καλύτερα υπό πίεση, ο εστιασμένος αθλητής είναι για σας!

Η συγκέντρωση και η ικανότητα εστίασης κάτω από τις αντιξοότητες είναι αυτό που οι αθλητές του πρωταθλήματος κάνουν καλύτερα.

Χρειάζεται μόνο μία απόσπαση της προσοχής για να εισέλθετε στο μυαλό σας για να χάσετε ένα ζωτικό σημείο, να χάσετε ένα putt ή να χάσετε ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο σας. Δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να αφήσετε τις περισπασμούς να τρέχουν άγρια ​​στο μυαλό σας και να σας προκαλέσουν σφάλματα σε ζωτικές στιγμές στο παιχνίδι!

Ο εστιασμένος αθλητής είναι ένα πλήρες σύστημα για να σας δείξει πώς να εστιάσετε σαν πρωταθλητής και να αξιοποιήσετε τη δύναμη μιας εστίασης ζώνης κάθε γραβάτα που πατάτε στο παιχνίδι, το δικαστήριο, το κομμάτι ή το μάθημα στην πράξη και τα παιχνίδια!

Αυτό το βιβλίο εργασίας και το πρόγραμμα CD αποτελείται από 2 CD ήχου που περιλαμβάνουν ασκήσεις βελτίωσης 14 ημερών εστίασης και βασικό για να ακολουθήσετε το βιβλίο εργασίας που σας καθοδηγεί σε κάθε μία από τις 14 ημέρες, σας βοηθά να εφαρμόσετε στρατηγικές και να προσαρμόσετε τις ασκήσεις στις προσωπικές σας προκλήσεις εστίασης.

Θα ανακαλύψετε:

Πώς να εντοπίσετε ταχέως τις περισπασμούς που σαμποτάρουν τη συγκέντρωσή σας και πώς να επαναπροσδιορίσετε μετά από περισπασμούς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ρουτίνες πριν από τη λήψη πριν από τα πλάνα ή χρησιμεύει για να σας βοηθήσει να είστε πολύ πιο επικεντρωμένοι στην εργασία αντί να ανησυχείτε για τα αποτελέσματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ρουτίνες pregame για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε τη δύναμη της συγκέντρωσης ζώνης πριν από τον ανταγωνισμό.

Μάθετε πολλά περισσότερα για ένα από τα πολλά δημοφιλή προγράμματα CD στη σειρά Agress Athlete …

Ο εστιασμένος αθλητής: ένα σχέδιο 14 ημερών για αξιοσημείωτη συγκέντρωση

Τι λένε οι πελάτες σχετικά με τα προγράμματα διανοητικών παιχνιδιών μας;
«Ως αποτέλεσμα της ανάγνωσης και της εφαρμογής του« σίγουρου αθλητήnull