Πέτρα με την ιστορία

Εάν έχετε περάσει ποτέ χρόνο στο παλιό κατάστημα ποδηλάτων στο Burlington, ίσως έχετε παρατηρήσει μερικά παλιά ποδήλατα στο κατάστημα. Μερικά εξαιρετικά παλιά ποδήλατα. Τις τελευταίες δεκαετίες, ο πρώην ιδιοκτήτης του καταστήματος Glenn Eames έχει συγκεντρώσει πολύ περισσότερα από 60 vintage ποδήλατα, που κυμαίνονται από το 1884 “Expert” Penny-Farthing Design (που παρουσιάζεται εδώ) με τροχό 52 ιντσών καθώς και ο κυκλομετρητής Hub Butcher που αναπτύχθηκε στο (αυτό το ποδήλατο, παρεμπιπτόντως, έχει 12.000 μίλια σε αυτό) όσο και τα ποδήλατα αγώνων της δεκαετίας του 1930, όσο και τα ποδήλατα που έχουν θέσει το πρόγραμμα αυτού που ταξιδεύουμε σήμερα, όπως το ποδήλατο Salsa Mukluk Fat.

Αυτό το μήνα, για πρώτη φορά, το Eames καθώς και το μουσείο Henry Sheldon στο Middlebury έχουν επιμεληθεί προϊόντα από τη συλλογή σε μια παράσταση που γιορτάζει την 150η επέτειο του πρώτου διπλώματος ευρεσιτεχνίας ποδηλάτων. “Πέταλος με την ιστορία: 150 χρόνια του ποδηλάτου” εντοπίζει την ανάπτυξη του ποδηλάτου από την έναρξή του μέχρι σήμερα, προβάλλοντας τη χρυσή εποχή στα τέλη του 19ου αιώνα, ο χρόνος Eames τηλεφωνικά “το πολύ ενδιαφέρον χρονικό διάστημα στο σχεδιασμό ποδηλάτων . ”

Μετά το άνοιγμα του Yesterda, η οθόνη θα τρέξει με τις 16 Οκτωβρίου 2016. Ο Eames θα είναι στην αρχική υποδοχή στις 23 Ιουνίου, καθώς και στις 25 Σεπτεμβρίου θα οδηγήσει μια παρέλαση υψηλών τροχών καθώς και ιστορικά ποδήλατα με το Middlebury. Η οθόνη θα είναι ανοιχτή την Τρίτη με το Σάββατο καθώς και κοστίζει $ 5 για ενήλικες, $ 3 για νέους κάτω των 18 ετών. Απολαύστε για πολύ περισσότερα για το Glenn Eames καθώς και για τη συλλογή του στο επόμενο τεύχος μας. www.henrysheldonmuseum.org