Οι άγγελοι που διαμένουν στο Anaheim με 2050

Anaheim, Καλιφόρνια, θα παραμείνουν στο σπίτι των αγγέλων καθώς και το Major League Baseball με τουλάχιστον το 2050, μετά την επίτευξη σύμβασης μεταξύ της πόλης καθώς και του franchise που θα δει το The Ο ιδιοκτήτης του Angels αγοράζει περισσότερα από 150 στρέμματα γης – συμπεριλαμβανομένου του γηπέδου των ομάδων – από την πόλη για 325 εκατομμύρια δολάρια.

Η προτεινόμενη σύμβαση αποκαλύφθηκε από την πόλη του Anaheim καθώς και από τον δήμαρχο Harry Sidhu. Θα θεωρηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Anaheim στις 20 Δεκεμβρίου. Η λέσχη νωρίτερα φέτος.

Μόλις η ομάδα έχει τη γη, οι άγγελοι θα είναι σε θέση είτε να ανακαινίσουν είτε να αναπτύξουν ένα νέο στάδιο χωρίς καμία χρηματοδότηση από την πόλη, εκτός από την ανάπτυξη μιας περιφέρειας ψυχαγωγίας στη γύρω γη. Η ομάδα έχει αφιερώσει να παραμείνει στο Anaheim με το 2050, με τρεις πενταετές επιλογές στο τέλος αυτής της συμφωνίας.

“Εκτιμούμε την ηγεσία του δημάρχου να εργάζεται για να κρατήσει τους αγγέλους εδώ στο Anaheim, το οποίο ήταν το σπίτι μας για πάνω από 50 χρόνια”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης Angels Arte Moreno. “Σήμερα είναι το πρώτο βήμα που μας επιτρέπει να επενδύσουμε στο μέλλον μας, δημιουργώντας μια νικηφόρα ομάδα καθώς και παρέχοντας μια κορυφαία εμπειρία ανεμιστήρων”.

Η επόμενη σεζόν θα είναι η 55η σεζόν του Angels στο Anaheim που συμμορφώνεται με τη μετακίνηση της ομάδας στο Angel Stadium πριν από την εκστρατεία του 1966. Το γήπεδο, ενώ ανακαινίστηκε καθώς και ενημερώθηκε αρκετές φορές από το άνοιγμά του, είναι το τέταρτο παλαιότερο στο MLB.

Η πώληση του γηπέδου θα εξαλείψει την πόλη των ετήσιων πληρωμών προς τις βελτιώσεις του σταδίου καθώς και τη συντήρηση, η οποία εκτιμάται σε 17 εκατομμύρια δολάρια με 2038. Η πόλη θα παραιτηθεί από την κατανομή των εσόδων στις πωλήσεις εισιτηρίων καθώς και το χώρο στάθμευσης.

Έχοντας την περιοχή του γηπέδου καθιερωμένη σε μια περιοχή που είναι κάτι περισσότερο από μια τοποθεσία για να παίξει παιχνίδια είναι ένα μοτίβο μεταξύ των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο γείτονας των Αγγέλων, ο Λος Άντζελες Dodgers, υποβάλλεται σε 100 εκατομμύρια δολάρια βελτιώσεων γύρω από το Dodger Stadium με χώρους ψυχαγωγίας ανεμιστήρων. Δεδομένου ότι ο Camden Lawns στη Βαλτιμόρη κατέληξε να είναι το πρώτο πάρκο στο κέντρο της πόλης που κατέληξε να είναι το κέντρο μιας περιοχής ψυχαγωγίας, πολλές ομάδες σε όλο τον αθλητισμό προσπάθησαν να μιμηθούν αυτή την προσέγγιση, συμπεριλαμβανομένου του Major League Soccer, των νέων εγκαταστάσεων του NBA στο Σαν Φρανσίσκο καθώς και Sacramento, καθώς και άλλα στάδια MLB, όπως το Πίτσμπουργκ καθώς και το Σαν Ντιέγκο.

Η προτεινόμενη σύμβαση περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την καθιέρωση της περιοχής γύρω από το στάδιο Angel, που αναφέρεται συνήθως ως σχέδιο που ονομάζεται “L.A. online σε στεροειδή. ” Ένα φύλλο αλήθειας που δημοσιεύθηκε από την πόλη του Anaheim δηλώνει ότι μέρος της γης θα δει διαμερίσματα, condos, ξενοδοχεία καθώς και άλλη ψυχαγωγία χρησιμοποιεί ως μέρος ενός οργανωμένου τριγώνου πλατίνας, μιας περιοχής 820 στρεμμάτων, συμπεριλαμβανομένου του γηπέδου, του Honda Center καθώς και γύρω από τις επιχειρήσεις καθώς και τα διαμερίσματα.

“Στο πλαίσιο της συμπερίληψης της οικονομικά αποδοτικής στέγασης, των πάρκων καθώς και των ανοικτών περιοχών καθώς και της σύμβασης εργατικού δυναμικού σε ένα γενικό σχέδιο για τη γη, η ιδιοκτησία της ομάδας θα είναι επιλέξιμη για πιστωτικές ιστορίες για την τελική αποπληρωμή της γης”, σύμφωνα με το φύλλο αλήθειας.

Οι Άγγελοι έχουν πραγματοποιήσει παιχνίδια All-Star το 1967, το 1989 καθώς και το 2010, καθώς και κέρδισαν το 2002 World Series στο House σε επτά αγώνες πάνω από τους Giants του Σαν Φρανσίσκο.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ