Η Babe Ruth World Series επιστρέφει στο κινητό

Το 2020 Babe Ruth World Series για ηλικίες 16 έως 18 ετών θα επιστρέψει στο Mobile, Αλαμπάμα, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 1-8 Αυγούστου στο Hank Aaron Stadium, το όνομά του από το εικονίδιο Hall of Fame που μεγάλωσε στο κινητό.

Το Mobile πραγματοποίησε την εκδήλωση του 2019 για πρώτη φορά επειδή το 1982. Ως οικοδεσπότης, οι κινητές Rawdogs-10 φορές πρωταθλητές Babe Ruth World Series-θα επιλέξουν τη δική του ομάδα για να αντιμετωπίσουν την εκδήλωση, η οποία θα περιλαμβάνει επίσης οκτώ περιφερειακούς πρωταθλητές από όλη τη χώρα καθώς και την MLB China.

“Αναγνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει συχνά, οπότε είμαστε χαρούμενοι Babe Ruth έχει επιλέξει να επιστρέψει στην όμορφη, ιστορική περιοχή μας”, δήλωσε ο Danny Corte, εκτελεστικός διευθυντής της κινητής αθλητικής αρχής. “Εξετάζουμε πολύ πολύ μπροστά στην εμφάνιση των ομάδων καθώς και στους οπαδούς τους κάποια γνωστή νότια φιλοξενία”.

Το Hank Aaron Stadium στο Gaslight Park βρίσκεται κοντά στο Hank Aaron Youth House καθώς και στο μουσείο. Ήταν το σπίτι των κινητών Baybears, η θυγατρική του Double-A του Los Angeles Angels, για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες πριν το franchise μετακόμισε στο τέλος της σεζόν του 2019 στο Madison της Αλαμπάμα, ως μέρος της ανακατασκευής του ως Rocket City Trash Pandas.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που κάνουμε την πρώτη μας επίσημη δήλωση εκδήλωσης μετά την ανάληψη της διοίκησης του Hank Aaron Stadium”, δήλωσε ο Ari Rosenbaum, πρόεδρος της Mobile Sports & Home Entertainment Group. “Είμαστε ακόμη πιο ευτυχισμένοι να συνεργαστούμε με την Αθλητική Αρχή Mobile καθώς και το Babe Ruth World Series για να φέρει ένα τόσο διάσημο γεγονός σε αυτό το ιστορικό γήπεδο. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προχωρήσουμε με γεγονότα όπως αυτό που ευθυγραμμίζεται με τον βασικό μας στόχο, καθώς και ελπίζουμε ότι η γειτονιά μας θα τους απολαμβάνει ».

“Τα τουρνουά όπως η World Series είναι εκπληκτικές πιθανότητες για τη νεολαία να δει μια νέα πόλη, να ελέγξει το νέο περιβάλλον, να κάνει νέους φίλους, να βιώσει μια κοινωνική και πολιτιστική ανταλλαγή, καθώς και να παίξει το προτιμώμενο παιχνίδι τους”, δήλωσε ο Robert Faherty, αντιπρόεδρος Για το Babe Ruth League, Inc. “Το κινητό είναι ο τύπος της γειτονιάς που είναι καλύτερο για τους παίκτες μας. … Όταν οι νεαροί αθλητές μας φτάνουν στο κινητό, θα δουν μια πόλη σαν τη δική τους, όπου οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για τους νέους, καθώς και να βάλουν πρώτα τη γειτονιά. Γι ‘αυτό επιστρέφουμε με το Babe Ruth Baseball 16-18 World Series. ”

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Recent Comments

No comments to show.

Categories

Back To Top