Η Jordan Maxham του Barre μπορεί να κάνει skateboard. Ναί.

Jordan Maxham

Ηλικία: 27 πατρίδα: Barre

Ζει στο: Λος Άντζελες

Χορηγείται από: Secret Skateboards, Mountain Dew, Skill Skatepark, Fourstar, Royal, Nixon, Lakai, Raw Rolling Papers, Quintin, Active, Skate Sauce Preferred Skate Spots: Travis Mercy Memorial Skatepark (Barre) -Dog Williams Memorial Skate Park

Η Ιορδανία Maxham μπορεί να είναι ένας από τους λίγους σκέιτερ για να βρει από το Barre, ωστόσο το έκανε μεγάλο χρονικό διάστημα. Έστρεψε το Pro μετά την προσγείωση ενός εξαμήνου στο Warco Skateboard 2016 Sun Machine Video, όπου πυραύει πάνω από φράχτες, από ράγες καθώς και στέγες, κάτω σκάλες, σε νοσοκομειακά σημάδια, σιδηροτροχιές καθώς και κιγκλιδώματα κλιμακοστασίων-όλα με κλωτσιά Εκτός από την εκτόξευση των προσγειώσεων. Το ρόλο του στο βίντεο Supersnake του Mountain Dew έκανε μόνο το όνομά του μεγαλύτερο. Παρακολουθώντας, είναι δύσκολο να βρεθεί κανείς με την αλήθεια ότι ο Maxham δεν βγήκε από τη μήτρα με μια σανίδα συνδεδεμένη με τα πόδια του.

Πώς ήταν να μεγαλώνεις στο Barre ως σκέιτερ;

Η σκηνή του skate ήταν πολύ ανύπαρκτη. Είχα σαν τέσσερις ή πέντε νέους που μεγάλωσα πατινάζ με όλη την ώρα, καθώς και αυτό ήταν πολύ. Όταν ήμουν 10 ετών, έχτισαν ένα πάρκο skate πίσω από το σχολείο μου, το Travis Mercy Memorial Skate Park, καθώς και εκεί ήταν εκεί που παίζαμε.

Λοιπόν, λοιπόν, πώς πήρες να είσαι τόσο καλός; Πού πήγες?

Το χειμώνα, υπάρχει μόνο ένα πάρκο skate, καθώς και αυτό είναι ταλέντο. Θα ήθελα απλώς να ικετεύω τη μαμά μου να οδηγεί τα 45 λεπτά κάθε μέρα. Η Hannah Deene καθώς και ο Dave Woods είναι σαν τους δεύτερους γονείς μου.

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή σας στο πατινάζ;

Για να είσαι ειδικός skateboarder, αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα. Αυτό ήταν το όνειρο, από τότε που ήμουν λίγο παιδί, ήθελα να είμαι επαγγελματίας. Έτσι, για να δείτε το όνομά μου στο κάτω μέρος του skateboard – μόλις το έχετε επιτύχει, έχετε κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Κανείς δεν μπορεί να το πάρει μακριά από εσάς.