Το Rocky Mount Event Center ανοίγει στη Βόρεια Καρολίνα

Το κέντρο εκδηλώσεων Multimillion-Dollar Rocky Mount άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και υποδέχθηκε το κοινό σε ένα γεγονός που περιελάμβανε το Harlem Globetrotters. Βρίσκεται στο Downtown Rocky Mount, περίπου 40 μίλια βορειοδυτικά του Greenville της Βόρειας Καρολίνας, ο χώρος των 165.000 τετραγωνικών ποδιών παρέχει 75.000 τετραγωνικά πόδια χώρου που μπορούν να φιλοξενήσουν μπάσκετ, βόλεϊ, μπάντμιντον, αθλητικά αγώνα, εσωτερικό ποδόσφαιρο, πάλης, ευθυμία ή χορός και πινγκ πονγκ. Διαχειριζόμενη από τη διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων, η εγκατάσταση διαθέτει 16 γήπεδα βόλεϊ, 8 γήπεδα μπάσκετ και καθίσματα θεατών για πολύ περισσότερα από 4.000.

Η Barbara Green, εκτελεστικός διευθυντής του Nash County Travel & Tourism, εργάστηκε για να βοηθήσει στην προώθηση του χώρου. “Πιστεύω ότι το κέντρο εκδηλώσεων Rocky Mount θα είναι μια εύκολη πώληση λόγω της τοποθεσίας μας και των πολυάριθμων ξενοδοχείων που μπορούν να φιλοξενήσουν οποιοδήποτε προϋπολογισμό”, δήλωσε ο Green. “Η περιοχή μας έχει πολλά να προσφέρει με τις τέχνες και την ψυχαγωγία, τα υπαίθρια ψυχαγωγικά αθλήματα, τα φεστιβάλ και τους εορτασμούς”.

Το Rocky Mount Event Event Center παρέχει επίσης τέσσερα ντουλάπια, πέντε αίθουσες συσκέψεων, ένα γήπεδο τροφίμων και ένα κατάστρωμα παρατήρησης δύο όψεων με 135 θέσεις και επιπλέον αίθουσα. Η Περιπέτεια Day & Arcade της ημέρας των 15.000 τετραγωνικών ποδιών είναι ένα οικογενειακό κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας με μια περιοχή αναρρίχησης σε βράχο, μια πορεία εναέρια σχοινιά, μια arcade και μια περιοχή παιχνιδιού για μικρότερα παιδιά.

“Η ιδέα γύρω από την Day Day Adventure & Arcade είναι να είναι σε θέση να έχει μια δραστηριότητα για όλους στην οικογένεια”, δήλωσε ο Ashley Pittman, διευθυντής μάρκετινγκ για το κέντρο εκδηλώσεων Rocky Mount. “Για τις οικογένειες που ταξιδεύουν έξω από την πόλη για ένα τουρνουά, το κέντρο έχει τη δυνατότητα να προσφέρει οικιακή ψυχαγωγία για τα αδέλφια που δεν συμμετέχουν σε τουρνουά. Θα δώσει επίσης σε ομάδες δραστηριότητες να κάνουν ενώ περιμένουν τον επόμενο γύρο τους. ”

Ο Pittman ελπίζει ότι το κέντρο εκδηλώσεων θα είναι ένας προορισμός για περιφερειακά και εθνικά αθλητικά τουρνουά. Διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις, πάρτι, γάμοι και συναυλίες βρίσκονται επί του παρόντος στο χρονοδιάγραμμα. Οι Ερασιτεχνικοί Αθλητικοί Ένωσης Χειμερινής Εποχής Εθνικοί που παρουσιάζουν το μπάσκετ της νεολαίας θα παίξουν εκεί 28-30 Δεκεμβρίου.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ