Η USGA ανακοινώνει τους U.S. Open Sites

Η Ένωση Γκολφ των Ηνωμένων Πολιτειών έχει απονείμει τα πρωταθλήματα των 2022, 2023 και 2024 U.S. Καρολίνα, αντίστοιχα.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για να φιλοξενήσουμε το εθνικό μας πρωτάθλημα σε αυτούς τους τρεις ιστορικούς χώρους”, δήλωσε ο πρόεδρος της USGA Thomas J. O’Toole Jr. “Ο καθένας βρίσκεται σε μια περιοχή όπου γιορτάζονται γκολφ και αθλήματα και έχουμε ήδη αισθανθεί αξιοσημείωτη υποστήριξη της κοινότητας . Προσβλέπουμε στη δοκιμασία του γκολφ που κάθε ένα από αυτά τα κλασικά σχέδια θα παρουσιάσει στους καλύτερους παίκτες του κόσμου. ”

Το 2022 U.S. Open, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Ιουνίου, θα είναι το τέταρτο U.S. Open και το 17ο πρωτάθλημα USGA που φιλοξενείται από το Country Club. Ο χώρος που πολλοί φιλοξένησαν πρόσφατα τον ερασιτέχνη των ΗΠΑ το 2013, που κέρδισε ο Matthew Fitzpatrick της Αγγλίας.

“Το Country Club έχει μια μακρόχρονη, αξιολογημένη συνεργασία με τον Σύνδεσμο Γκολφ των Ηνωμένων Πολιτειών, οπότε η συμμετοχή μας είναι πολύ ενθουσιασμένη και ευτυχής που έχει επιλεγεί ως ο χώρος υποδοχής του 2022 U.S. Open”, δήλωσε ο Will Fulton, ο Γενικός Σύλλογος της χώρας Πρόεδρος για το 2022 U.S. Open. “Είμαστε τυχεροί που έχουμε πραγματοποιήσει 16 εκδηλώσεις USGA και είδαμε μερικές από τις μεγάλες στιγμές του γκολφ. Μαζί με τους ευγενικούς συνιδρυτές μας, την πόλη Brookline, ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους οπαδούς του γκολφ από τη Νέα Αγγλία και σε όλο τον κόσμο. ”

Το 2023 U.S. Open θα παιχτεί στο North Course του Los Angeles Country Club στις 15-18 Ιουνίου. Ο σύλλογος θα γίνει μόνο ο τρίτος αμερικανικός χώρος ανοικτής στη Νότια Καλιφόρνια, ενώνει το Riviera Country Club στο κοντινό Pacific Palisades (1948) και το γήπεδο γκολφ Torrey Pines στο Σαν Ντιέγκο (2008, 2021). Το Λος Άντζελες Country Club έχει επίσης προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το 2017 Walker Cup, 9-10 Σεπτεμβρίου.

“Η πόλη αγαπά να φιλοξενήσει σημαντικά γεγονότα”, δήλωσε ο John Chulick, πρόεδρος της λέσχης. “Αυτή η περιοχή, που δεν έχει φιλοξενήσει τις ΗΠΑ Open για 75 χρόνια, θα είναι εκστατική γι ‘αυτό.”

Το 2024 U.S. Open, που θα πραγματοποιηθεί στις 13-16 Ιουνίου στο μάθημα του Pinehurst No. 2, θα σηματοδοτήσει το τέταρτο US Open και το 11ο πρωτάθλημα USGA στο χώρο. Η επιστροφή των ΗΠΑ Open στο Pinehurst το 2024 θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά σε πάνω από έναν αιώνα ότι η USGA έχει απονείμει τέσσερα ανοίγει σε ένα μόνο χώρο σε διάστημα 25 ετών. Το Pinehurst έχει επίσης προγραμματιστεί να φιλοξενήσει το 2017 ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τεσσάρων μπαλών του 2017 και το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ το 2019.

“Είναι τιμή και προνόμιο να ονομάζεται ως site για το 2024 U.S. Open”, δήλωσε ο Tom Pashley, πρόεδρος του Pinehurst Resort. “Έχουμε μεγάλη υπερηφάνεια για τη σχέση μας με το USGA και αισθανόμαστε τυχεροί που επέλεξαν να φέρουν το εθνικό πρωτάθλημα πίσω στο Pinehurst για τέταρτη φορά σε μόλις 25 χρόνια”.

Το επόμενο αμερικανικό Open θα παιχτεί στις 16-19 Ιουνίου 2016 στο Oakmont Country Club στο Oakmont της Πενσυλβανίας.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Τυπώνω
LinkedIn
Ερυθρός
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ